Kurerkørsel

Kurerkørsel

Skal du bruge effektiv kurerkørsel i Danmark, hvor du er sikker på, at det, du sender, kommer sikkert frem til tiden? Så skal du vælge os ved A til B Transport ApS.

Vi kan nemlig levere alt fra en konvolut og op til 10 paller pr. bil.
Vi kører i hele landet, og med vores 10 års erfaring er vi stolte af, at vi nærmest ingen skader oplever, og at vi altid leverer til tiden.

Mange muligheder

Du kan som sagt sende både stort og småt, men der er også flere muligheder. Vi kan køre efter time- eller kilometertakst. Det er op til dig, men vi kan vejlede efter den enkelte opgave, så du får mest mulig glæde af vores konkurrencedygtige priser.

Vi er altid forsigtige og grundige, når vi kører kurerkørsel, så dine ting har det godt undervejs, men også så de kommer godt frem til tiden. Efter levering modtager du en e-mail med information om turen og overlevering, så du har alle detaljerne. Alle vores chauffører har selvfølgelig rene straffeattester.

Kontakt os allerede i dag

Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og arrangere kurerkørsel. Du kan nemt fange os på telefonen på 21 99 66 22 eller ved at sende en e-mail til atilbtransport@mail.dk.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.